Häll äggblandningen på osten i krustaderna. Vispa ihop ägg och crème fraiche. I väntan på fredagsmaten kan ni börja med lite småplock och vad passar bättre än krustader
Krustader. Lossa de sköra krustaderna väldigt försiktigt med hjälp av till exempel tandpetare. Förvara krustaderna torrt och fyll dem precis före servering
Lägg upp krustaderna på en plåt. Knäck ägget i en bunke. krustader. Häll smeten i krustaderna. 1ägg. Lägg en sparrisknopp i varje krustad och grädda dem i 10 minuter
(Nej, jag gör inte krustader av resterna) Nä, man kan nog skära till småbitar och lägga längst ner, för brödet flyter ändå upp och blandar sig med ägget
Häll äggblandningen på osten i krustaderna. Vispa ihop ägg och crème fraiche. På julbordet hade vi Västerbottenskrustader och dessa passar perfekt som drinktilltugg eller förrätt på nyårsafton
Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost. Jag har gjort krustader med västerbottensost tidigare, men det här receptet är lite enklare
Häll äggblandningen i krustaderna. Vispa ihop ägg och crème fraiche. minikrustader. Lägg en klick creme fracihe, hackad rödlök, rom och dill på varje krustad