"Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Servera genast med ett gott vitt vin, och här rekommenderas vin på druvan Sauvignon Blanc, gärna från Marlborough området i New Zeeland, där vinerna ofta har härliga smaker av lime, krusbär och sparris
Av alla dessa krusbär jag fick gjorde jag lite chutney, precis som jag hade tänkt. Hittade ett recept hos Allt om Mat som jag föll för eftersom det innehöll några av mina favoritkryddor, så som ingefära, vitlök och chili
I trädgården har vi syrener, vinbär och krusbär. Finhacka lök, purjolök och vitlök. Värm upp oljan till köttfärssåsen i en stor kastrull och bryn nötfärs, lök och vitlök, blekselleri och morötter
Torrt och mycket friskt med inslag av krusbär, gröna äpplen, gul kiwi, mineral, gräs och citron. Arbeta ihop smör, pressad vitlök, citronskal, persilja, äggula och lite flingsalt
Härliga dofter av vitlök och chili sprider sig i köket medan du korkar upp en flaska vitt. Hetta upp olivolja i en stekpanna och pressa i vitlök och hackad chili