Gör bollar och rulla dem i krossadepepparkakor. Krossa pepparkakor med en mixer. 50 g pepparkakor. Läraren och matbloggaren Linda Råbergs juliga blåmögelbollar rullade i pepparkakskross
Idag är det närmast en nordisk mattradition här hemma och varje advent brukar jag plocka fram Mor Annas pepparkakor och en god blåmögelost till den första glöggen och det är så gott
Vid den här tiden på året längtar man efter pepparkakor, eller hur. Jag har tittat på många olika bloggar efter recept på pepparkakor med nyttiga ingredienser och de flesta har detta receptet som jag ger er här
Krossa pepparkakorna till smulor, strö över ädelostkrämen. 10 pepparkakor. Smula ned ädelosten i en bunke, tillsätt färskosten och vispa ihop till en kräm
Mixa ihop pepparkakor till smulor. 200 g pepparkakor. 200 g pepparkakor. Till Julafton hade jag bakat en jättegod cheesecake som jag hittade recept på här
Dekorera eventuellt med krossadepepparkakor och lingon. Jag är ett fan av choklad tillsammans med pepparkakor och om du också gillar den kombinationen kommer du älska den här enkla cheesecaken
1pepparkakor. 1Dekoration ägg, uppvispat till pensling pepparkakor salta mandlar, eller pistagenötter rårörda lingon (se tips. Kavla sedan ut degen ca 2 mm tjock och stryk ut saffranskräm ovanpå, strö på lite krossadepepparkakor och rulla ihop degen som en rulle och skär därefter med en kniv till snäckor