Grädda kramelurerna i mycket smör i en stekpanna, stekhäll eller på en muurikka. Krabbelurer2 ägg1 dl strösocker 1 ½ dl mjölk (vi använde risdryck)4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk grovmalen kardemumma1 krm saltSmör till stekning Strösocker och kanel att vända krabbelurerna iVispa ägg och socker fluffigt
smör eller margarin. Stek krabbelurerna på medelvärme, ett par minuter per sida tills de är pösiga. Smält smör i en stekpanna och klicka i ca 1 msk smet som får flyta ut lite
Hetta upp ett plättjärn med lite smör och grädda krabbelurerna fluffiga och gyllene. 1smör, till stekning. 11,5 dl socker 4,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 1,5 dl mjölk smör, till stekning
smör till stekning. Idag testade jag att göra krabbelurer till frukost. smör till stekning. Ha i en klick smör i stekpannan och stek en krabbelur i taget, 1 minut på varje sida eller tills de fått fin färg
Smält smör i en stekpanna och klicka ut krabbelurerna i stekpannan. Krabbelurer. Vissa (ganska många) morgnar lyxar vi till frukosten, den senaste i raden pannkakor/scones/godheter är krabbelurer
Krabbelurer är godast nygräddade. Hetta upp smör i en stekpanna och klicka ut ca 0,5 dl smet. Om du har en stor stekpanna kan du steka 2-3 st krabbelurer samtidigt
smör att steka i. Krabbelurer kallas också Skrabbeluckar tydligen. Så länge sen jag gjorde krabbelurer. Ställde in smeten i kylen, blev inga krabbelurer den gången
Stek i smör. Till lunch gräddade jag Krabbelurer över öppen eld i solskenet. Stek i smör. Jag serverade krabbelurerna med grädde och hjortronsylt, men man kan vända dom i socker och kanel