Kräftstjärtar. lägg i musslor, kräftstjärtar & & grädden koka i ca 5 min. 1. fräs lök, vitlök, chili, fänkål & morotsslantar i en järngryta tillsammans med smör
Den enda ändringen jag gjorde var att ha i kräftstjärtar för att göra det lite matigare och göra dubbel sats, eftersom ursprungsreceptet var en förrätt
Låt burkmusslor, räkor och kräftstjärtar rinna av. Borsta musslorna under rinnande kallt vatten, kasta dem som är öppna och inte sluter sig vid lätt knackning på skalet
100 g musslor utan skal (gärna de färska i plastburk). 100 g skalade kräftstjärtar. Skala räkorna. Lägg alla skaldjur i en sil i rumstemperatur ca 1 tim före servering
ökade på mandelmjölk, ägg och psylliumfröskal och stekte normalstora pannkakor) med skaldjursröra (räkor, kräftstjärtar, musslor, dill, majonnäs, malen vitpeppar) och avokado