1 finhackad gurka. 170 g kräftstjärtar i lag. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Blanda alla övriga ingredienser och blanda ihop tillsammans med pastan
Skala gurkan och melonen och skär dem i bitar. Blanda melon, gurka, lök och sallad. En somrig förrätt med kräftstjärtar2 portioner0,5 dl av vardera gräddfil, majonäs och creme fraiche. 100-200 gram kräfstjärtarlimefinhackad dillsalt och vitpepparen halv liten gurkaen bit honungsmelonblandad salladnågra vårlökarBlanda creme fraiche, gräddfil, majonnäs, kräftstjärtar och dill. 100-200 gram kräfstjärtarlimefinhackad dillsalt och vitpepparen halv liten gurkaen bit honungsmelonblandad salladnågra vårlökar
Gör likadant med avocadon och gurkan som du först skalar. Vi valde att utöver pilgrimsmusslorna även ha kräftstjärtar i vilket man givetvis kan hoppa över
För en gångs skull höll jag mig helt till receptet (även om jag behandlade gurkan annorlunda) och det blev jättegott, men lite skulle jag tagit ut svängarna då jag saknade lite wow-känsla, så det kommer garanterat att dyka upp en ny variant av denna rätt på bloggen framöver
Koka quinoan och hacka ingredienserna (avocado, feta, gurka och tomat). 1. 2. Lägg i allt i en stor skål och pressa över lite citronsaft, ringla olivolja och salta och peppra
En rätt jag gjort flera gånger i sommar är denna röra med bulgur och kräftstjärtar. Blanda 1 burk avrunna kräftstjärtar i lag, 1 dl finklippt gräslök , 1 msk färskpressad limejuice , 200 g gurka i bitar, 300 g honungsmelon i bitar och 1 paprika i bitar. 1 burk avrunna kräftstjärtar i lag. 200 g gurka i bitar