200 g kräftstjärtar. 12 dl Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Rör ner crème fraiche, vinäger, lök och örter. 200 g kräftstjärtar. 2 dl Arla Köket® crème fraiche. Skiva svampen och fräs den i smör i en stekpanna några minuter
Låt kräftstjärtarna rinna av. Nyförälskade kräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Nyförälskade kräftstjärtar, 3-4 portioner. 1 burk kräftstjärtar á 170 g
Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar. 2 dl crème fraiche
Låt kräftstjärtarna rinna av. 2 burk kräftstjärtar, à 320 g. 2 dl creme fraiche. Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering. Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill 8 portioner. 2 burk kräftstjärtar, 320 g. 2 dl creme fraiche
2 dl lätt créme fraiche. 170 g kräftstjärtar i lag. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Blanda alla övriga ingredienser och blanda ihop tillsammans med pastan