Kärna ur och fintärna äpplet. Låt kräftstjärtarna rinna av. 2 burk kräftstjärtar, à 320 g. 1 äpple. Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering. Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill 8 portioner. 2 burk kräftstjärtar, 320 g. 1 äpple
Tillsätt citronsaft och nästan alla avrunna kräftstjärtar, spara några till garnering. Dela, kärna ur och tärna äpplet och blanda ner i crème fraiche- och färskostblandningen
Skala och tärna äpplet. Fördela kräftstjärtarna längs med mitten över lax och sparris. Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål. 1 st äpple. 2 st kräftstjärtar
Dela eventuellt kräftstjärtarna något och blanda sedan med övriga ingredienser. 1 äpple, fint tärnat. 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt). Kavringssnittar med kräftröra, ca 16 st 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
Blanda ner de avrunna kräftstjärtarna i stuvningen och låt dem bli genomvarma utan att koka. Fräs lök och äpple i matfett tillsammans med curryn några minuter
Kärna ur äpplet med en äppelurkärnare och skiva äpplet tunt på en mandolin. 1 syrligt, rött äpple (t ex Katja). 16 kräftstjärtar. 1 gurka 1 syrligt, rött äpple (t ex Katja). 16 kräftstjärtar GÖR SÅ HÄR
Häll av vattnet från kräftstjärtarna, krama dem lätt. Rör till sist ner kräftstjärtarna. 1 burk Kräftstjärtar. ca 2 msk tärnat grönt äpple (syrligt). 1 burk Kräftstjärtar. ca 2 msk tärnat grönt äpple (syrligt)
En god dipp att doppa kräftstjärtarna i är inte fel. Blanda i det rivna äpplet. 1 äpple, rivet. 1 äpple. Men här blir det dock ingen kräftskiva i år, så jag bjuder er på förra årets läckerheter, för inspiration till era planerade kräftskivor