Kotlett ugn ost recept

Kotletter i ugn i vitlökssås

Kotletter i ugn i vitlökssås

Slå på grädde, i med ost, citronsaft, kalvbuljong och örtagårdskrydda. Stek kotletterna så de får yta på bägge sidor
Kotletter med svampsås

Kotletter med svampsås

Lägg över i ugnsform och sila skyn över. Slå såsen över kotletterna, strö på ost. Gratinera tills osten smält
Champinjongratinerade kotletter

Champinjongratinerade kotletter

Lägg över kotletterna i en ugnssäker form och strössla över champinjonerna. Det bästa med detta tipset är att det passar extra bra nu när grillsäsongen drar igång också, för det går lika bra att tillaga på grillen som på spisen/ugnen
Tacokryddad kotlett, en utmanare till fredagstacon!

Tacokryddad kotlett, en utmanare till fredagstacon!

Rör ner de torra ingredienserna i äggsmeten och blanda även ner paprika, majs och ost. Det behöver inte vara färs som blandas med tacokrydda när det finns så mycket annat i affärernas diskar att välja mellan, varför inte prova med fläskkotlett
Äppelgratinerad kotlett med currysås

Äppelgratinerad kotlett med currysås

Lägg över i en ugnssäker form. Skölj och grovriv äpplet och blanda med osten. Servera fläskkotletterna med ris och broccoli- och blomkålsbuketter
Kotlett med osttäcke

Kotlett med osttäcke

Lägg över dem i en ugnsfast form. Lägg detta ovanpå kotletterna och sist riven ost. Stek kotletterna i olja
Svampgratinerade kotletter

Svampgratinerade kotletter

Lägg över de stekta kotletterna i en ugnssäker form. Salta, peppra och fördela den över kotletterna. Blanda övriga ingredienser och strö över kotletterna och svampen
Kotlett med osttäcke

Kotlett med osttäcke

Lägg över dem i en ugnsfast form. Lägg detta ovanpå kotletterna och sist riven ost. Stek kotletterna i olja
Kotlett med klyftpotatis

Kotlett med klyftpotatis

Lägg upp kotletter, potatis och broccoli, och strö över tärnad ost och strimlad lök. Blanda potatis och lök med olja, salt och peppar, och baka i ugn i 25 minuter. Krydda kotletterna och stek dem i smör 5 minuter per sida. 2 st kotletter. 75 g fetaost