koriander. Krydda kotletterna med salt och peppar och bryn dem i en stekpanna med olja, ca 2 minuter per sida. Lägg i kotletterna och koka ihop i 3–4 minuter. 4 st kotletter
Hade som tur var fått låna en mjuk kylväska och frysklampar, så det fungerade fint att handla både kotletter, kyckling, kalkonkorv, fisk och färsk koriander
Det som händer vi den långa tillagningen på en låg temperatur är att senor och fett hinner lösas upp och istället gör köttet en väldig saftighet och mörhet som är svårt att uppnå med exempelvis en filé eller kotlett
Strimla kotletterna mycket tunt. Passa under tiden på att strimla våröken och repa av korianderbladen. Servera med jasminris, strimlad vårlök och koriander
Servera och garnera med några blad färsk koriander, bladpersilja eller selleriblad. Några blad färsk koriander, bladpersilja eller selleriblad till garnering
Det ska egentligen vara laxfilé med jag köpte en kotlett istället och det funkade det med. Skala och skär vattenmelonen, gurkan och avokadon i tärningar och lägg varva bitarna på ett fat med korianderblad och finhackad chili