Lite variation mot vanlig köttfärssås till pastan Till 4-6 port 6 st grillkorvar 4 stora champinjoner 10 cm purjolök 500 gram krossad tomat salt peppar 2 msk finhackad persilja ½ tsk soya 1 dl creme fraiche Gör så här. Slanta upp korven Skölj och skiva champinjonerna och purjolöken Fräs champinjoner, lök och korven i lite smör Slå över krossad tomat Krydda med salt, peppar, persilja och soya Låt puttra ihop ca 10 minuter Rör ner creme fraiche och krydda på mer om det berhövs Servera med pasta 4-6 port. 10 cm purjolök
Låt lök, vitlök och chili fräsa med ett par minuter. Lägg nykokta bönor och rödlök i en rymlig skål. Låt lök, vitlök och chili fräsa med ett par minuter
Finhacka löken, strimla paprikan, låt svampen rinna av. Fräs detta i smör, pressa över vitlöksklyftan och strö över mjölet, rör om och späd med mjölk, vatten och chilisås
Fräs lök, morötter, vitlök och squash i smör. Korvsås med mango chutney och pasta . Lägg i strimlad falukorv när löken mjuknat och låt fräsa med några minuter