Servera gärna tillsammans med en god bbqsås, jeezly smältost, krispsallad, french’s senap och lite tomatskivor för en enkel och supersmarrig veganburgare som på bilden
Häll så på vin, vinäger och fond och strö i koriander och rosmarin. 1 tsk Fransk Senap. 1 msk krossade Korianderfrön. 1 tsk Fransk Senap. 1 msk krossade Korianderfrön
Lite färsk koriander. Gör gärna en fiskbuljong på skalen (se inlägg om buljonger)* Rör ihop äggula, senap, vinäger och kryddor i en hög bunke/skål* Häll i olja i stråle långsamt och rör snabbt med gaffel tills det har stelnat (beroende på äggulans storlek behövs olika mycket olja, håll på tills du skapat en lagom konsistens* Kyl ned halva majon i burk, använd till andra rätter
Två smaksättningar skulle vi göra och den ena blev efter Evas recept och sedan ville jag ta i lite med chili, ingefära, koriander och äpple i den andra
Tärna avokado, gurka och mango och blanda med chili, koriander, salt, svartpeppar och sesamolja. Slå över de krossade tomaterna och i med buljongtärningar och fransk senap