Tillsätt kondenseradmjölk. Vispa Philadelphia mjuk. 400 g philadelphia. 1 burk kondenseradmjölk (397g). New York cheesecake 400 g philadelphia. 1 burk kondenseradmjölk (397g)
Smält mjölkchokladen över vattenbad. Tillsätt philadelphiaosten. 200 g Philadelphiaost. 300 g färskost, t ex Philadelphia. 1 burk kokt sötad kondenseradmjölk. 200 g mjölkchoklad. Ta sedan en hel burk kokt sötad kondenseradmjölk (man kokar den burken i vatten i 3h, ni som inte vet hur man gör, läs på innan ni kokar burken så att ni vet hur ni ska göra, eller köp färdig kokt). 1 burk kokt sötad kondenseradmjölk. 200 g mjölkchoklad
(Sätt den oöppnade burken med kondenseradmjölk i en kastrull med vatten så det täcker. Ha i mjölblandningen i tre omgångar, ha i mjölkblandningen mellan omgångarna (så det blir varannan)
Idag ville jag prova en enklare variant så det blev en rulltårta istället och jag använde en mjölkchoklad och kakao dena gång då jag tycker att smaken blir mer balanserad
Vispa grädden ganska löst, lägg i philadelphia och vispa till en kräm. 1/4 burk kondenseradmjölk. 50 g philadelphia. Blanda hälften av hasselnötskrämen med 1/4 burk kondenseradmjölk som är färdikokad (finns i butik). 1/4 burk kondenseradmjölk. 50 g philadelphia
Öppna burken med kondenseradmjölk och vispa i den. 200 gram Philadelphia eller annan färskost. 1 burk söt kondenseradmjölk. 200 gram Philadelphia eller annan färskost. 1 burk söt kondenseradmjölk
För denna kaka gör jag med digestivekex, Philadelphia ost och hem lagar blåbär paj fyllning och spritsa lite vispgrädde på och lämnar jag kakan i kylskåp så min kaka smaka riktigt fräsch, gott och lite syrligt och jag tycker att det verkligen passar bra för sommar bak säsong