Rödbets tarte tatin Gästerna hade med sig efterrätt i form av en ljuvlig kolapaj, vispad créme fraiche och egenodlade vinbär DelikaTesses
Lingon och kolapaj med kanelgrädde PAJDEGENBlanda mjölet, farinet och smöret i en bunke. LINGONKOLANSmält strösockret och farinet i en kastrull till lätt brun färg receptidag.se
Kolapaj med nötter Vispa ägg, farin, vaniljsocker och salt pösigt. Nagga botten med en gaffel och förgrädda mitt i ugn ca 10 minuter. 1 ½ dl farinsockerMatklubben.nu
Kolapaj med röda vinbär Häll sirap, grädde och brun farin i en tjockbottnad kastrull. Dekorera med röda vinbär. 2 dl brun farin. Blanda ihop bottens ingredienser till en deg Matklubben.nu
Lingon och kolapaj med kanelgrädde Blanda mjölet, farinet och smöret i en bunke. Smält strölsockret och farinet i en kastrull till lätt brynt färg Matklubben.nu
20 December Banan, choklad och kolapaj, kanske inte så juligt men lite annorlunda kan ju vara kul att bjuda på i kontrast till allt det traditionella Cake o cupcake mani