Skala och hacka fint den kokta potatisen. Låt rödbetorna rinna av och hacka dem fint. "Biff à la Lindström skapades av Maria Kristina Lindström i Stockholm
Rostad rödbetspuré med brynt smör Skala rödbetorna, skär ner i mindre bitar. Hängmörad biff Stycka ut biffraden från benet, skrapa loss överblivet kött på benet, lägg undan till skav
Skala och dela rödbetorna till mindre bitar. Blanda ihop allt och forma till små biffar. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
I originalreceptet serverades biffarna som burgare i hamburgerbröd, men vi käkade dem med rostade rödbetor och en kall sås med fetaost och paprika (se här)
Jag låg i sängen häromkvällen och funderade på vad som skulle funka bäst som biffsubstitut och landade i att jag ändå trodde mest på någon version av formbar färs
Här serveras varken isbergssallad eller smör till biffarna, utan potatis, inlagd gurka och rödbetor. Servera omedelbart med stekt potatis som ska vara väl saltad och kryddad med svartpeppar, inlagd gurka och rödbetor
Låt stå och dra medan du gör biffarna. Lägg en klick cole slaw på varje och så biffen överst. Blanda ihop till en färs och forma till ganska tunna (ca 1 ½ cm) biffar. Stek biffarna i lite smör och olja på medelhög värme tills de fått färg och ställ dem sedan i ugnen i 15 min
ex rödbetor, pepparrot och saltgurka. rödbetor. rödbetor. Biff Rydberg är en riktigt gammal klassiker med anor från, vad vi har förstått, tidigt 1900-tal (rätta oss om vi har fel. Biff Rydberg på vildsvinskotlett 2 port + matlåda
Finhacka rödbetorna och kapris. Vänd ner gul lök, rödbetor, kapris och potatis. 11 dl inlagda rödbetor. 12 kokta kalla potatisar. 1Forma färsen till 12 små höga biffar. 1Bryn 100 gram smör i en kastrull och servera till biffarna
Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Biffar. Stek biffarna på medelvärme i en stekpanna med smör, ca 4 minuter per sida