Det är också gott att servera laxen med en krämigpotatissallad eller med koktpotatis och en kall sås, men så här på vintern tycker jag personligen att det passar bättre med varma tillbehör
Servera med koktfärskpotatis. Lägg upp ifolie och tillslut för att behålla värmen. Här kommer ett tips på en jättefinlaxrätt som är otroligt god, gärna med färskpotatistill
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kokt varm potatis blandad med en pesto med persilja, vitlök, citron och olivolja. Lägg ifolie. Det här är en variant av ugnsbakad lax med rökt paprika och vitlök
Håll laxen varm under folie. Smöra en bitaluminiumfolie och lägg på en plåt. Hur mycket jag än älskar fisk äter vi det oftast bara en dag i veckan och sedan blir det lunch dagen efter på det (om man har tur)
Och så gjorde jag laxifolie. Ja då blev det grillatidagigen då. Laxentinade jag och la på folie,Togolivolja uppepå och citronpeppar, stark paprikakrydda och svartpeppar och lite av rödlöken