Kokosfyllda recept

Kokosfyllda chokladcookies

Kokosfyllda chokladcookies

125 g rumsvarmt smör. 1 dl rörsocker. 2 dl strösocker. 2 st ägg. 1 tsk sirap. 5 dl vetemjöl. 1,5 dl kakao. 1 tsk bikarbonat
Kokosfyllda chokladcookies

Kokosfyllda chokladcookies

Ojojoj, säger jag bara. Håller på och bakar lite inför familjens alla kalas och idag tror jag att jag fick fram en riktig vinnare
Bountykakor

Bountykakor

Jag har gjort en liten remake av min kokosfyllda chokladcookies. Har ni testat dem så vet ni att de är magiskt goda men jag vågar ändå påstå att de här blev snäppet bättre
CocoChoco Cookiecups

CocoChoco Cookiecups

Antingen gör du en dubbel sats eller så bakar du de här godingarna “kokosfyllda chokladcookies”. Nu är det Cookiecup time igen
Kokos & kyckling

Kokos & kyckling

Här om dagen gjorde jag kokosfyllda äpplen. Här om dagen kom jag på. kokos. Varför använder jag aldrig det
Melonglasspinnar med kokoschoklad

Melonglasspinnar med kokoschoklad

4 Juli 2015. Melonglasspinnar med kokoschoklad. Superenkla och läskande glaspinnar i värmen. 1/4 vattenmelon2 msk grädde30 gram hackad kokosfylld choklad (Marabou premium)1 msk florsocker (beroende på hur söt melonen är)Tärna vattenmelonen och rensa bort kärnorna
Favorit i repris

Favorit i repris

Kokosfyllda chokladcookies. Kokosfyllda chokladcookies. I avsaknad av vår så tänker jag trösta mig med att damma av en gammal favorit från förra året

KOKOSFYLLDA MÖRDEGSKAKOR

FYLLDA MÖRDEGSKAKOR. 20 styckenIngredienser. 100 g smör1/2 dl socker1 äggula2 1/2 dl vetemjölFYLLNING2ägg1 äggvita2 dl socker2 dl cocos

Kokosfyllda halvmånar.

Arbeta ihop mördegen. Kavla ut den till ca ½ cm. Ta ut med runt mått. Kokosfyllningen läggs en klick på varje kaka

Kokosfyllda crepes/pannkakor

Blanda mjöl och salt i en skål. Gör en grop i mjölet och häll i äggen. Rör om samtidigt som du sakta häller i kokosnöts mjölken

Kokosfyllda pannkakor

Rör samman ägg, mjöl, mjölk och margarin till en slät smet. Låt den svälla 15 minuter. Grädda stora, tunna pannkakor

Kokosfyllda pannkakor

Rör samman ägg, mjöl, mjölk och margarin till en slät smet. Låt den svälla 15 minuter. Grädda stora, tunna pannkakor