Strimla fläsket i bitar och stek på hög värme så de blir knapriga. 150 g rökt fläsk. 150 g rökt fläsk. Fick tag i en bit superfin torskrygg och tänkte att jag skulle prova en kombo som jag ätit på restaurang men aldrig hemma
Strimla fläsket och stek det i en het stek-panna tills det blir knaprigt. Skär bort svålen på fläsket. Fördela över salladen och toppa med stekt sidfläsk och krutonger
Skiva fläsket om det inte är det. Servera det stekta fläsket med löksåsen samt kokt potatis. Stek fläsket på medelvärme tills det har fått färg och är knaprigt men inte bränt - totalt ca 5 minuter. 200 gram rimmat sidfläsk, gärna i skivor
Hetta upp en stekpanna med smör och stek fläsket så att det får en knaprig yta. 4 pers400 g stekfläsk1 msk smör2 gula lökar2 dl gräddesalt och peppar2 äpplen50 g grönsalladGÖR SÅ HÄR. Fördela grönsallad och äppleskivorna på 4 tallrikar och placera fläsket över. 400 g stekfläsk
Blanda fläskblandningen med vetemjölet. Blanda upp fläsket, sojan och salta i en skål och låt det stå 30 minuter. Lägg fläskblandningen i stekpannan och låt det steka 6-7 minuter på varje sida eller stek det till genomstekt. 500 g sidfläsk skurna i 1x10 cm breda strimlor