Knäckebröd med rosmarin recept

Knäckebröd med rosmarin

Knäckebröd med rosmarin

Julkryddat knäckebröd. Smeta ut på ett bakplåtspapper med en stekspade. Julkryddat knäckebröd. Äntligen hemma hos mamma och pappa
Knäckebröd med rosmarin

Knäckebröd med rosmarin

Ta ut plåten och ruta upp brödet med ett pizzahjul eller en skarp kniv. färsk hackad rosmarin. Värm ugnen till 150 grader och grädda knäckebrödet mitt i ugnen i 10 minuter
Knäckebröd  – Lågkolhydratkost

Knäckebröd – Lågkolhydratkost

Denna gången valde vi att smaksätta det, första plåten med chili och den andra plåten medrosmarin och flingsalt
Lyxigt knäckebröd på surdeg

Lyxigt knäckebröd på surdeg

Ljuvligt gott med andra ord - som alltid. - Sesamfrön och havssalt- Solrosfrön- Russin och salt- Rosmarin och havssaltAtt göra

Knäckebröd med solros-, lin- och sesamfrö

torkad rosmarin och flingsalt. Under senaste Stockholmsbesöket blev vi bjudna ett riktigt gott knäckebröd och enligt bagaren var de även busenkla att göra
Eget knäckebröd

Eget knäckebröd

Rör ihop alla ingredienser och avsluta med att blanda ner det kokande vattnet. Detta måste vara det enklaste receptet på knäckebröd som jag hittat, det är kanske inget knäckebröd för frukosten, men passar utmärkt till kvällens soppa eller en ostbricka

Rosmarin och honungsbakad getost

Lägg getosten på knäckebrödet, och garnera med rostade hasselnötter och rucola. Lägg getosten på en plåt med bakplåtspapper, ringla över honung och fördela rosmarinen ovanpå skivorna
Knäckebröd

Knäckebröd

1 tsk rosmarin. 1 tsk rosmarin. 15 g jäst. 4 dl mjölk. 2 tsk salt. 1 tsk brödkryddor. 2 msk honung. 3 msk linfrön. 4 dl gramhamsmjöl
Bakdag, först ut - Knäckebröd

Bakdag, först ut - Knäckebröd

Åt ett gott knäcke med dessertost hemma hos pappa i somras och det var supergott. Goda knäckebröd som passar bra både som "macka" och som annat alternativ än kex till dessertostar osv
GI Knäcke

GI Knäcke

Du kan hitta många snarlika varianter på det här knäckebrödet på Internet. Framöver ska jag testa både med timjan och rosmarin
Köttsoppa

Köttsoppa

Och knäckebrödmed ost är obligatoriskt tillbehör. (man får dock vara lite selektiv med när man ska lita på kokböcker från anno dazumal, ägg med spagetti var ju ingen höjdare direkt)
Tjockt fröknäcke

Tjockt fröknäcke

Tjockare fröknäckebröd. Och, ju mindre smul desto mer får man i magen och desto mindre behöver dammsugaren vallas - bara fördelar med andra ord
Långkok på högrev

Långkok på högrev

Smaker som knäckebröd,mörk sirap och lite smörkola. Blanda rödvinet (nytt rödvin,inte det som köttet marinerats i) medrosmarin,tomatpure och oxfond och häll över köttet och grönsakerna