2 tsk flingsalt. Blanda allt och slå på vattnet. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen
Det som är bra med detta recept är att du egentligen kan använda vilka slags frön du vill. Flingsalt. Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt
flingsalt. Detta knäckebrödet blev helt galet gott. Total njutning är att äta det med mögelost (blå castello) och hemlagad björnbärsmarmelad, recept kommer
Bred sedan ut smeten på ett bakplåtspapper, så tunt som möjligt och strö över lite flingsalt. Det här fröspäckade knäckebrödet blev vi bjudna på hos min bror då vi var där i höstas
(Enklast är att lägga ett bakplåtspapper över och platta ut med kavel. Flingsalt. Det här knäckebrödet är jätte enkelt att göra och supergott, en skiva vällagrad ost på mums
Markera med kniv till rutor. Strö på flingsalt. ½ tsk flingsalt. Blanda ihop allt i en bunke. Kavla ut mycket tunt på en plåt över hela bakplåtspappret
flingsalt. ) Häromdagen hjälpte dom mig att piffa lyxfrukost, då blev dom nämligen pyntade med egen skagenröra på räkor, rödlök, rom, creme fraiche och avokado