Varning för ett FÖR gott knäckebröd. Vanliga knäckebröd kanske inte alltid smakar så mycket, men detta knäcke får så mycket smak från sesam, frön, kokos och oliv och lite majs
Majsmjöl har en mild smak och passar till det mesta, såsom pajer, pizza, bröd och knäckebröd. Hirs. Hirs är rikt på fleromättat fett och B-vitaminer, samt mineralerna fosfor, magnesium, kalium och järn
Goda kombinationer är ägg på knäckebröd eller glutenfritt bröd med mycket fullkorn och fibrer. Fullkorn, råris, havre, råg, bovete, hirs, sötpotatis och quinoa är alla bra källor till komplexa kolhydrater som hjälper till att stabilisera och balansera blodsockret, bidrar till lång mättnadstid och en jämn förbränning
Goda kombinationer är ägg på knäckebröd eller müsli med tillsatta nötter eller en smoothie gjord med yoghurt, sojamjölk, kokosmjölk, bär, färsk frukt och nötter och frön mixade i drinken
Lägg vetekorn, linser och hirs i en skål. Dela degen i 30 bitar och kavla ut dem tunt till runda knäckebröd. Lägg knäckebröden på smorda plåtar och jäs i 5 minuter. 1 dl skalad hirs
Klicka keso på en bit knäckebröd. Koka vatten och hirs enligt anvisningen på förpackningen. 2 dl hirs. Blanda i mjöl, sesamfrö, linfrö, solrosfrö, kokosflingor och majsolja