Skala och skiva löken. Klyftpotatis med halloumi och bönsallad (ca 4 portioner). 1 gul lök. Klyftpotatis med halloumi och bönsallad (ca 4 portioner). 1 gul lök
Skala och finhacka löken. Häll såsen över biffarna och servera med klyftpotatis och sallad. 4 portioner14SP / portion 700 g potatis1 tsk olivolja3 dl mjölk 0,5%2 msk ströbröd1 gul lök500 g nötfärs 10%1 ägg1-2 msk rosépeppar2 köttbuljongtärningar1 msk flytande margarin1 msk tomatpuré1 tsk soja1-2 tsk maizena redning0,5 romansallad Så här gör duSätt ugnen på 225 grader. Blanda färs med lök, ägg, hälften av rosépepparn och 1 smulad köttbuljongtärning (0,5 st till 2 pers) i ströbrödsblandningen
Skala och hacka lök och vitlök. Blanda lök, vitlök, hackade soltorkade tomater, hackade oliver, hackad chili, kapris, citronskal, persilja, basilika, salt och peppar och strö över den nybakade potatisen
Pressa ner vitlöken och smula ner brödet i så små bitar det går. Vi serverade dem med klyftpotatis och en avocadoröra, och det blev succé (till och med dalahästen gillade det)
Börja med köttbullarna Finhacka löken, pressa eller riv vitlöksklyftorna. Inlägget Grekiska köttbullar med syrlig klyftpotatis dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Skala potatis, lök och morötter. Klyfta potatisen, dela löken i klyftor och morötterna i bitar. Ta ut långpannan och lägg potatis, lök och morötter runt färslimpan