Kinakål lövbiff recept

Thaikväll med Santa Maria!

Thaikväll med Santa Maria!

Pad Himmapan3–4 port300 gr bidd, strimlad lövbiff1 msk matolja1 gul lök, klyftad1 morot, strimlad1 paket (ca 200 g) grön sparris, tinad eller 1 bunt färsk1 påse Oyster & Garlic Wok sauce1 dl cashewnötter, hackade TILLAGNINGBryn den strimlade biffen på hög värme i olja. 1 paket Glass Noodles1 msk Chili & Garlic Sauce Sriracha7 dl kinakål, fint strimlad1 st rödlök, skivad100 g champinjoner, skivade2 st tomater, strimlade1/2 kruka Koriander1/2 kruka Santa Maria Vattenkrasse, färsk1/2 lime, saften1/2 tsk salt TILLAGNINGStek köttfärsen och krydda med tunt skivad Lemongrass, Sriracha sauce och Fish sauce. 300 gr bidd, strimlad lövbiff
LJUMMEN BIFFSALLAD

LJUMMEN BIFFSALLAD

blandad grönsallad (jag hade bara kinakål). Strimla paprikorna och lövbiffen. Förutom lövbiffen till denna rätt köpte jag hem kalvschnitzlar och skall göra en klassisk wienerschnitzel bara jag får hem min nya (gamla) kokbok av Julia Child

Lövbiffs curry

Bryn den strimlade lövbiffen i olja. Rör i 1 dl creme fraiche och ca2 dl fint strimlad kinakål. 250 g strimlad lövbiff. 2 dl strimlad Kinakål

Currybuljong med glasnudlar och lövbiff

kinakål. Salta och peppra lövbiffen. 100 g lövbiff. Koka upp vatten och buljongtärning. Smaka av med curry. Lägg i kål och paprika och hetta upp

Philly cheese steak sandwich

Jag ska också ha SALLAD som tillbehör, en krispig sallad som roman eller kinakål skulla passa fint. Nötkött – 350 gram strimlav lövbiff. 350 gram strimlav lövbiff