Stek sedan kebabköttet i lite olja i en het stekpanna, salta och peppra. Lägg i köttet igen, fyll sedan på medkrossadetomater, soya, chilisås och matlagningsgrädde
stekt kebabkött, skivad rödlök eller gul lök samt hackad pepperoni. Pizzadeg med jäst. skivad rödlök eller gul lök, färsk eller inlagd röd paprika, kronärtskockor, kokt broccoli, halverad cocktailtomater och svarta oliver
500 g kebabkött. 400 g krossadetomater. 1 l kall kokt pasta 500 g kebabkött 2 gula lökar 1/2 liter grädde 400 g krossadetomater Salt Peppar Vitlökskrydda Riven ost
Ta en klick smör i stekpannan och fräs upp köttet och krydda med kebabkrydda. Sallad, gurka, tomater, pommes frites, ostsås, rödlök, majs, feta ost, paprika och riven ost hade vi till
Smält matfettet i en gryta och stek kebabköttet. Tillsätt grädde och krossadetomater. Tillsätt svampen (använder du färsk svamp så skall den hackas i skivor) och den hackade paprikan och låt detta fräsa ihop med köttet i några minuter
Dela tomaterna och rör i. Som vanligt får ni dras med en helgmeny till. för när man väl var hemma så tog man jobbet med sig hem, räknade timmar tills man skulle dit igen och jobba