Blanda ihop paprikan, löken, kebabflarnen med mjölken och chilisåsen och låt puttra en stund. Martina Ca 611 kcal/port med ris Ca 386Â kcal/port utan ris 400 g kebabflarn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 gul paprika 1 msk smör 3 dl lättmjölk 1 dl chilisås 2 dl fraiché 8% 1 tsk basilika salt svartpeppar 3Â dl okokt ris Gör så här. 3 dl lättmjölk
Ettegenkomponerat recept på kebabgryta följer här. 4 portioner400 gram fryst kebabkött (de flesta kebabkött är fria från soja, gluten, mjölk och ägg men läs noga på förpackningen) 1 gul lök1 röd paprika1 burk chaminjoner1 klyfta vitlök1 burk krossade tomater saltspiskummincurry (vissa sojaallergiker kan reagera på curry men Mattheo har hittills inte visat på några tecken på allergi av curry)svartpepparOlja att steka iHacka löken och paprikan smått i tärningar och stek i olja tillsätt den frysta kebaben och stek till den fått yta
Späd med mjölk och grädde, tillsätt allt utom tomaterna och låt sedan puttra ihop. 1-2 dl mjölk. Bryn kebabköttet ihop med tärnad zuccini och strimlad purjo