Kaviarströmming recept

Kaviarströmming

Kaviarströmming

Gör så här Börja med fyllningen. Mosa potatisen med en gaffel. Rör ner kaviar, matyoghurt och hackad dill
Kaviarströmming

Kaviarströmming

20 strömmingsflundror 1 knippe dill, hackad 1 knippe gräslök, hackad 165 g orökt kaviar, 1 tub 2 äggulor 3,5 dl mellangrädde
Strömming trio till Julbordet

Strömming trio till Julbordet

Kaviarströmming. Julen står snart för dörren och borden ska digna med god mat. Här kommer tre finingar som förgyller fiskdelen av julbordet
Kaviarströmming

Kaviarströmming

Här gör jag en kaviarströmminglåda, som vi äter kall till smörigt potatismos men man kan äta den varm också men jag tycker att smaken kommer fram när den är kall
Krämig kaviarströmming

Krämig kaviarströmming

 . 4 portioner. 600 g strömmingsfilé. 1 tsk salt. 1 st liten rödlök. 1 dl vispgrädde. 2 dl crème fraiche. 0,5 dl lättrökt kaviar
Kaviarströmming

Kaviarströmming

Börja med fyllningen. Mosa potatisen med en gaffel. Rör ner kaviar, matyoghurt och hackad dill. Lägg ut hälften av filéerna med köttsidan upp
Kaviarströmming

Kaviarströmming

Börja med fyllningen. Mosa potatisen med en gaffel. Rör ner kaviar, matyoghurt och hackad dill. Lägg ut hälften av filéerna med köttsidan upp

Kaviarströmming

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Klipp bort ryggfenan och skär strömmingen på längden så att det bildas två filéer
Kaviarströmming

Kaviarströmming

Skölj strömmingen i kallt vatten, klipp av ryggfenan och torka med hushållspapper. Smöra en ungssäker form

Julbord på Kangos Wärdshus

tomatströmming, kaviarströmming, senapsströmming, lingonsill, inlagd sill, limesill, matjessill, citronsill, stekt inlagd strömming, senapssill, grillade laxfenor, varmrökt lax, rosépeppargravad röding, örtgravad sik, apelsingravad lax, rökt fjällröding, inkokt lax, ägghalvor med majonnäs och räkor

Julbord på Kangos Wärdshus

tomatströmming, kaviarströmming, senapsströmming, lingonsill, inlagd sill, limesill, matjessill, citronsill, stekt inlagd strömming, senapssill, grillade laxfenor, varmrökt lax, rosépeppargravad röding, örtgravad sik, apelsingravad lax, rökt fjällröding, inkokt lax, ägghalvor med majonnäs och räkor

Anitas kaviarströmming

Sätt ugnen på 225 grader och smörj en ugnssäker form. Lägg en klick kaviar på köttsidan av varje strömming och bred ut den

Kaviarströmming

Klipp bort strömmingarnas ryggfenor. Salta och peppra. Rulla filéerna med köttsidan inåt och lägg dem i en ugnsfast form