Kaviarfisk Åse Falkman Fredriksson
catrineyngbro
catrineyngbro

Kaviarfisk Åse Falkman Fredriksson

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • INGREDIENSER
  • 1200 gram torsk
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 20 gram färsk dill (ca 1 hand full hackad)
  • 1 gul lök
  • Drygt 1 dl kaviar
  • salt, peppar + saften av 0,5 liten citron

Beskrivning

    INSTRUKTIONER

    Sätt ugnen på 225 grader.
    Tina torsken om den är fryst och lägg i form. Salta och peppra och pressa en halv citron över fisken. Rör ihop hackad lök, hackad dill, crème fraîche, grädde, kaviar och smaka av med salt och peppar. Häll över fisken och sätt in i ugnen ca 20-25 minuter. De sista fem minutrarna på grill så fisken får lite färg.
    NÄRINGSINNEHÅLL

    Portioner: 6

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.