500 g kassler, strimlad. 300 g Philadelphiaost. 500 g kassler. Foto. Karin / Bevemyrs blogg. En enkel och festlig vardagsgryta som faller de flesta i smaken
Vänd ner grädde, crème fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med lite salt och peppar. Strimla kassler och fräs den i smör tillsammans med den finhackade löken
Klicka sedan philadelphiaost överst. Under tiden som skalet kallnar kan du hacka kassler (jag tog bort kanterna men det är en smaksak) och strö det i botten av pajen
Skiva kasslern i små tärningar och lägg i en stor bunke. I en annan bunke rör du ihop resten av majonnäsen och den turkiska yoghurten, tillsätt de två burkarna philadelphiaost och dill, rör om ordentligt och krydda med salt och vitpeppar
Några korvbitar, skinka, kassler, bacon kanske. Pasta, korv, zucchini, lök och en varm sås gjord på creme fraiche och philadelphiaost som fick gratinera ihop blev otroligt gott