Häll såsen över kasslern och avsluta med den rivna osten. Kassler, skinka & bacon. Trots allt vill man ju dock ha lättsam mat i värmen, och kassler är ju lättsamt
Kassler, skinka & bacon. Servera gärna en bit ostgratineradkassler till blomkålsmoset, det är inte bara ofantligt gott, utan de är ofantligt lättlagat också
Krämighet från ost och grädde, underbar tomatsmak och fin sälta från skinkan. Strö över ost. Ingen större skillnad smakmässigt mellan kassler och julskinka om ni frågar mig
Varva pastan, kasslern och ostsåsen i en ugnsform. Strimla kassler och svamp. Ostsåsen. Ostsås. Ta bort från värmen och vänd ner 3 dl av osten och rör tills den smält. 400 g kassler. 4 dl riven ost
Till lunch idag gjorde jag en potatisgratäng med rökt skinka i. ca 12 st stora potatisar av en mjölig sort300 g rökt skinka eller kassler5 dl grädde1 lök(eventuellt 2 st vitlöksklyftor)2-3 dl riven ostsalt & pepparsmörStäll ugnen på 225 grader, grädda gratängen i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Hacka en lök (eventuellt även 2 vitlöksklyftor) fint och tärna ca 300 g rökt skinka eller kassler och lägg över potatisen. Strö sedan över ca 2 dl med riven ost, häll sedan över 4-5 dl grädde och klicka slutligen över lite smör. 300 g rökt skinka eller kassler. 2-3 dl riven ost. ca 300 g rökt skinka eller kassler