Kantarellpaj med ädelost recept

Kantarellpaj med ädelost och bacon

Kantarellpaj med ädelost och bacon

Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. Lägg mjöl, timjan och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Kantarellpaj med ädelost

Kantarellpaj med ädelost

Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål. Tillsätt de stekta kantarellerna och smaka av med salt och peppar
Skogens guld!

Skogens guld!

Så till middag fick det bli Kantarellpaj, som jag förbereder här. I går kom min man hem med alla dessa gosaker
Kantarellpaj med crunch

Kantarellpaj med crunch

Fördela kantareller, purjo, squash och ädelost i pajskalet, toppa med riven ost och äggblandningen. )Kantarellpajmed crunch8 portionerBotten. 100 g ädelost

Kantarellpaj med ädelost

Lägg mjöl och bitar av smör i matberedaren med kniven monterad och kör till en smulig massa. Bryt små bitar av ädelosten och fördela över svampen

Kantarellpaj med ädelost och bacon

 Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. Lägg mjöl, timjan och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad