Kantarellpaj med ädelost och bacon Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. Lägg mjöl, timjan och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad Hemmets Journal
Kantarellpaj med ädelost Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål. Tillsätt de stekta kantarellerna och smaka av med salt och peppar Touchoftaste
Skogens guld! Så till middag fick det bli Kantarellpaj, som jag förbereder här. I går kom min man hem med alla dessa gosaker Pinglans Mat
Mammas kantarellpaj på pappas nyplockade svamp Blanda ihop allt till pajdegen utom vattnet med fingrarna. Lägg svampen i det förgräddade pajskalet och skiva över ädelostTina Fallgren
Kantarellpaj med crunch Fördela kantareller, purjo, squash och ädelost i pajskalet, toppa med riven ost och äggblandningen. )Kantarellpajmed crunch8 portionerBotten. 100 g ädelostDubbelhakornas välmående
Kantarellpaj med ädelost Lägg mjöl och bitar av smör i matberedaren med kniven monterad och kör till en smulig massa. Bryt små bitar av ädelosten och fördela över svampen Hemmets Journal
Kantarellpaj med ädelost och bacon Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. Lägg mjöl, timjan och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad Hemmets Journal