Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas. Vårrullarna har jag nämnt, till det blev det friedrice direkt från Muurikkan, kycklingklubbor och sataysås
Mest kalla rätter och goda sallader blir det till lunchmat. På kvällen däremot smyger suget på att laga mat fram och nyligen gjorde jag supergoda krispiga små vårrullar med kyckling till förrätt
Idag till lunchen fick det bli några kalla, lättsmälta "vietnamesiska" vårrullar. Doppade sedan ett ark rispapper i taget i det uppkokade vattnet, som fått stå och svalna lite i en skål under tiden som innehållet till vårrullarna gjordes
Kan numera kallas en tradition, då vi gjorde samma sak förra året. Nudelsalladen är verkligen hur god som helst och påminner om smakerna i färska vårrullar, men går snabbare att tillaga
blancherade och smaksatta med bagoong ( filippinsk fermenterad räk/fiskpasta) och calamansi (en liten citrusfrukt man brukar ha som krukväxt iallafall här i Sverige, även kallad calamondin)