Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsenkylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Föredrog majsen kokt men kyld, kanske kan man tänka sig att såsen även passar till grillad majs. Den kallasåsen nedan gavs en smak som har lite "släktskap" med bearnaise, men i sådant fall är den en ytterst avlägsen släkting till dito
Gott att skiva och äta kallt på mackan, skära ner i en pytt, värma till pasta osv. Jag tog "klumpen" av gratängresterna, kall från kylen, och skar upp i mindre bitar
Blanda allt tillsåsen och låt den stå kallt en stund. Blandaihip allt till marinaden i en bunke och lägg ner kycklingen medans den fortfarande är varm, låt denstå och dra ikylen tills den kallnat
Koka potatisen och rör ihop såsen och servera det sedan med lite gott att dricka till. Kallsås. Tag bort plasten och spola av i kallt vatten och torka filérna med papper