Ta av nätet från kalkonsteken, och torka den torr med ett papper. Griljera kalkonsteken i ugnen ca 10-15 minuter eller tills den fått vacker färg. 1 rimmad kalkonstek
Hittade en mindre kalkonstek häromdagen och igår åkte den in i ugnen ca 1,5h(japp det gick, in med den precis efter dagis och lite grönsaksstavar till barnen så var alla nöjda och glada kl 18 för middag) och ut kom mört kött och gott spad
Som skinka använde jag Ingelsta kalkons julskinka som är ny för i år (och mycket lik den vanliga skinkan) eller deras rimmade kalkonstek utan ben som jag använde förra året och tyckte var kanongod
Rostade, grova brödskivor, med tunna skivor kalkonstek, färska champinjoner stekta i smör med gul lök och grädde, tomater, dill och några droppar ketchup
och kalkonstek med grönsaker till huvudrätt. Och påsken fortsätter i snabbt takt. Snart ska jag ge mig iväg in till stan för att träffa Mia och spela lite inomhusminigolf
Ta av bladen från örtkvistarna och finhacka dem. Ställ hälften av örthacket åt sidan. Skala och pressa en vitlöksklyfta och blanda med resten av örterna
1 kalkonstek eller kalkonbröst, ca 900 g. 1. Skala löken och finhacka den. Ansa och tärna svampen. Fräs lök och svamp i lite matfett tills all vätska har kokat in