Strimla påläggskalkon och lägg på pizzan. Jag slängde ihop en egen tomatsås av tacosås, tomatpuré, 1 färskpressad vitlök, basilika, salt och svartpeppar
Bred ut tomatsåsen i ett jämnt lager över pizzan, Fördela resten av fyllningen över pizzan och grädda i 225* ugn i 15 min. 2 dl färdig god tomatsås. 2 dl strimlad mager kalkon
150 g rökt skinka eller kalkon. 3 dl tomatsås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g rökt skinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Kalkon- och potatisgratäng. På med resten av tomatsåsen. Strimla kalkonköttet och blanda med potatisen. ca 2 dl burk tomatsås. Fördela skinkan, 3/4 av osten och tomatsåsen på plättarna. ca 400 g kalkonkött (benfritt). 5 dl sås till kalkon (bl a grädde, hönsbuljong, svartvinbärsgelé, soja, peppar, fransk senap). ca 2 dl burk tomatsås. ca 400 g kalkonkött (benfritt). 5 dl sås till kalkon (bl a grädde, hönsbuljong, svartvinbärsgelé, soja, peppar, fransk senap)
rökt kalkon/skinka. lite tomatsås (jag hade lite överbliven tomatsås i frysen men recept finns här). Häll över den resterande ostsåsen och valfri mängd tomatsås