Tillsätt vatten, buljongtärning, vin, persilja, dragon och timjan och låt det koka några minuter. Kalkonbröstet kryddas med vitlök och steks saftigt i ugnen
Torsdag - Kalkon- och ostomelett. Tisdag - Makrillsås med dragon. Denna omeletten har jag "fyllt" med kalkon och ost, och smaksatt den med min favoritört
Kalkon med majonnästäcke. 1 tsk torkad dragon. 1 tsk torkad dragon. Hej,. Jag jobbar dygnet runt känns det nästan som, så blogginläggen blir tyvärr alltför få
Kalkonbiffar i senap- och dragonsås PrintFörfattare. Kalkon är ju en fantastisk källa till Tryptofan som är en essentiell aminosyra som är byggsten till melatonin (sömnhormonet) och Serotonin som är vårt må-bra hormon
Då är tramezzini godare, små trekantsmackor som förvisso görs med intetsägande vitt formbröd men som brukar ha supersmarriga fyllningar, till exempel inlagd svamp, kronärtsskocka och cotto, färskost eller tonfiskröra och kalkon
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Tomat, lök, kalkon, soltorkade tomater, näringsjäst, basilika. Gårdagen erbjöd två prov på PT utbildningen, plugg hos en kompis inför morgondagens prov, Buffé på Dragon palace och kladdkaka vid tiotiden när jag kom hem, plus en massa magkramp, haha
Kalkonen sparar vi till måndag, kassen har alltid ett tips på vilken rätt som är bäst att äta sist. Kräftpasta med champinjoner, dragon och färsk timjan
Pressa ner vitlök och blanda ner timjan och dragon. Här har vi ytterligare en för mig ganska så otestad proteinkälla – kalkon – som bräserades i rödvin och serverades med krämigt potatismos, stekt ostronskivling och syltad silverlök
165g 3st ägg100g rökt kalkon50g purjolök50g broccoli1 tesked dragon1 matsked gräslök1/2 tesked vitlökspulver1/2 tesked paprikapulver1,5 tesked fiberhusk1/2 tesked bakpulverNypa örtsalt Nypa stevia socker. Lägg allt förutom kalkon i en matberedare, kör allt på högfart i ca 2 minuter. Lägg i kalkon och kör igen i 1 minut. 100g rökt kalkon. 1 tesked dragon