Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Lägg havregryn, potatismjöl, mjölk och fond i en skål. 5 dl mjölk. Rör om och låt svälla i 10 minuter. Skala och hacka löken och fräs i en stekpanna med 1 msk smör tills den blir mjuk och börjar ta färg
Blanda pofiber och mjölk i en bunke. 5 dl mjölk. 5 dl mjölk 1 st gul lök matfett +1 msk 400 g nötfärs 1 st ägg 1 tsk salt 2 krm svartpeppar nymald Stekt lök
Blanda samman havregryn, potatismjöl, mjölk och kalvfond i en bunke. 5 dl mjölk. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen i vatten med kycklingfond och salt