Körsbärscoulis. Chokladmousse. 1. Koka ihop lika delar socker och vatten ordentligt, låt svalna. Sockerlagen skall sedan användas till både mousse och coulis
Körsbärscoulis. Chokladmousse. 1. Koka ihop lika delar socker och vatten ordentligt, låt svalna. Sockerlagen skall sedan användas till både mousse och coulis
Körsbärscoulis. Chokladmousse. 1. Koka ihop lika delar socker och vatten ordentligt, låt svalna. Sockerlagen skall sedan användas till både mousse och coulis
Crème brûlé och mousse på mörk choklad serveras med körsbärscoulis. 1. Skala, skiva och koka sparrisen mjuk i saltat vatten (det går att byta ut mot burksparris)
Crème brûlé och mousse på mörk choklad serveras med körsbärscoulis. Om man inte vill ge sig på att stycka en hel kyckling eller att göra en ballotine så kan man göra det enkelt för sig genom att använda färdiga kycklingfiléer