Kålrabbi olivolja recept

Kålrabbi - Brassica oleracea var. gongylodes

olivolja. This "Kålrabbi- Brassica oleracea var. gongylodes" post was originally uploaded by Tyra Hallséius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #harvest #skördetid #kålrabbi #recept #kohlrabi #kalarepa
Pasta med kålrabbi och getost

Pasta med kålrabbi och getost

1 kålrabbi (ca 250 g). 1 msk olivolja. Skala och skär kålrabbin till ca 1 cm tärningar. 1 kålrabbi (ca 250 g). 1 vitlöksklyfta 1 msk olivolja
“Carpaccio” på kålrabbi

“Carpaccio” på kålrabbi

fin olivolja. Kålrabbi, denna goda lilla klump som oftast ligger förpackad på konstigt sätt i vacumpåsar och elände på ica
Sallad med grönkål, kålrabbi & mandel med grillad lax

Sallad med grönkål, kålrabbi & mandel med grillad lax

Laxen penslade jag med lite lime och olivolja samt salt och peppar. Det har knappast undgått någon att kål är min absoluta favoritingrediens, här har jag använt grönkål tillsammans med en annan favorit - kålrabbin
Torsk med kålrabbi, brynt smör och rom

Torsk med kålrabbi, brynt smör och rom

1Citronglaserad kålrabbi800kålrabbi 50 g smör 1 citron, skal och saft salt olivolja. Torskrygg4 bit torskrygg, utan skinn (à 150 g) salt strösocker smör
Kryddig kalkon med äppelraita och råstekt kålrabbi

Kryddig kalkon med äppelraita och råstekt kålrabbi

Olivolja. Kålrabbi. Kryddig kalkon med äppelraita och råstekt kålrabbi (4 portioner). 2 st kålrabbi. Skala och skiva kålrabbin tunt, hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs 2-3 minuter på hög värme. 1 msk olivolja. Hetta upp olivoljan i stekpannan, stek kalkonfilén med vitlöken, tomatpuré, och kryddorna i 3-4 minuter. 1 msk olivolja. Hetta upp olivoljan i stekpannan, stek kalkonfilén med vitlöken, tomatpuré, och kryddorna i 3-4 minuter Häll i vatten och sjud 2-3 minuter eller tills kalkonen är genomstekt
Carpaccio på polkabetor och kålrabbi med gruyère, örter och solrosfrön

Carpaccio på polkabetor och kålrabbi med gruyère, örter och solrosfrön

Lägg kålrabbin i små öar runt om. 1 kålrabbi. 16 msk god olivolja. 1salt och pepparSkala kålrabbin och skiva den tunt på en mandolin. Lägg i en skål och häll på 2 msk olivolja, en skvätt citronsaft och en nypa salt. Avsluta med solrosfrön, 4 msk olivolja, några droppar citronsaft, salt och peppar