olivolja. This "Kålrabbi- Brassica oleracea var. gongylodes" post was originally uploaded by Tyra Hallséius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #harvest #skördetid #kålrabbi #recept #kohlrabi #kalarepa
Laxen penslade jag med lite lime och olivolja samt salt och peppar. Det har knappast undgått någon att kål är min absoluta favoritingrediens, här har jag använt grönkål tillsammans med en annan favorit - kålrabbin
Ringla över olivolja och krydda med salt och svartpeppar. Kålrabbi har använts i mitt kök ett par gånger och jag har gillat det men nu var det länge sedan sist så när jag såg den i butiken härom dagen fick den följa med hem
1Citronglaserad kålrabbi800kålrabbi 50 g smör 1 citron, skal och saft salt olivolja. Torskrygg4 bit torskrygg, utan skinn (à 150 g) salt strösocker smör
Skala kålrabbin. Lägg ut kålrabbin på salladen och strö över krutongerna. Lägg i en skål med 4 msk olivolja, salt peppar och saften från en halv citron. Stek brödbitarna gyllene i 3 msk olivolja
Olivolja. Kålrabbi. Kryddig kalkon med äppelraita och råstekt kålrabbi (4 portioner). 2 st kålrabbi. Skala och skiva kålrabbin tunt, hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs 2-3 minuter på hög värme. 1 msk olivolja. Hetta upp olivoljan i stekpannan, stek kalkonfilén med vitlöken, tomatpuré, och kryddorna i 3-4 minuter. 1 msk olivolja. Hetta upp olivoljan i stekpannan, stek kalkonfilén med vitlöken, tomatpuré, och kryddorna i 3-4 minuter Häll i vatten och sjud 2-3 minuter eller tills kalkonen är genomstekt
Lägg kålrabbin i små öar runt om. 1 kålrabbi. 16 msk god olivolja. 1salt och pepparSkala kålrabbin och skiva den tunt på en mandolin. Lägg i en skål och häll på 2 msk olivolja, en skvätt citronsaft och en nypa salt. Avsluta med solrosfrön, 4 msk olivolja, några droppar citronsaft, salt och peppar