Blanda ihop ingredienserna till färsen (köttfärs, keso, ägg, grädde och örtsalt )Skala och hacka löken, skär vitkålen i mindre bitar och stek i stekpanna med smör tills det mjuknat
Servera kålpuddingenmed såsen, lingonsylt, kokt broccoli och/eller potatis. Jag kunde knappt sluta äta för det är ju så otroligt gott med köttfärs och vitkål
in puddingen ytterligare en stund med övergrill för mer färg) och blanda den med grädde och arrowrot i en kastrull, koka samman under vispning och smaka av med salt och peppar
Färsen ska blandas medkeso, grädde, ägg och kryddor. Jag gör dock en sak lite annorlunda och det är att jag har lök i receptet som får stekas med vitkålen
Gör en brunsås på skyn och servera med valfria tillbehör. 1 dl Keso. 1 dl Keso. Description. En enkel men så god variant på kålpuding (kanske ska kalla den kållimpa
Hacka löken och blanda med köttfärs, matlagningsgrädde, ägg, lök, keso, fond och peppar. Tryck ner köttfärsblandningen med sked i en eller två smord(a) form(ar)
Koka upp vatten och grädde med fond, häll över kålpuddingen. Tillbaka från en skön promenad med min syster, tredje dagen i rad som jag kommit ut och promenerat, så jag känner mig nöjd med mig själv
Servera kålpuddingenmed såsen, kokt broccoli, lingonsylt och ev. med. Jag förstår inte att jag inte har gjort kålpudding tidigare eftersom jag tycker om kombinationen vitkål och köttfärs
eller keso. Vegetarisk kålpuddingmed Quorn. Rör samman färs och kålblandning tillsammans med resten av ingredienser i en stor skål, smaka av med mer salt och peppar vid behov
Denna gången blev det kålpudding, men inte på traditionellt svenskt husman vis. Skala och hacka löken, skär vitkålen i mindre bitar och stek i stekpanna med smör tills det mjuknat