Blanda färs med alla kryddor, riven lök, fond och äggblandningen till en jämn smet. Bullarna är smaksatta med bland annat julmust och pepparkakskrydda – riktigt mustigt och gott
Skala och hacka moroten och löken och lägg i även dessa. Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Häll på julmust så det blir ett par tre cm på botten. Skiva lök och vitlök grovt och lägg i grytan. Ös ett par gånger under tiden och fyll på med julmust om det torkar ut i botten
Hacka löken fint, bryn lätt i en stekpanna med smör. Blanda ner lök och ströbrödsblandningen. 1 liten gul lök. 1½ dl julmust. 1 liten gul lök. 1½ dl julmust
Blötlägg pankon i grädden och julmusten. Hacka löken och smält den sakta i smör utan att den tar färg. Om du saltar lite på löken i stekpannan tar den inte färg så lätt
Drycker till maten var julmust. Gräddfil och finhackad rödlök. Löjrom, gräddfil och finhackad rödlök. Fräs vitlöken i någon halvminut tills den blir lätt ljusbrun innan champinjonskivorna tillsätts
Jag kommer i håg när det var populärt med att ha julmust i köttbullarna, kommer ni i håg det. Jag brukar göra hemmagjord majonnäs och pressar sedan ner vitlök så blir det en god aioli