Rör ner ricekrispies. Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats
Tag av kastrullen ifrån värmen och rör ner ricekrispies. Det passar såklart väldigt bra vid vilket tillfälle som helst men nu när julen står vid dörren så passar jag på att tipsa om det som julgodis
Perfekt att göra och ha som julgodis. Tag av kastrullen ifrån plattan och rör ner ricekrispies. Igår testade jag att göra Mars Krispies, så otroligt goda dom blev
Dock skulle jag tagit lite mindre mängd ricekrispies så det blir lite mer chokladigt men man lär sig av sina "misstag" varje gång och så är jag så snäll så jag delar med mig av dom och tipsen till er så att ni kan göra dom perfekta julgodisarna istället
Men först tänkte jag tipsa om ett supersnabbt och supergott julgodis som ni bara måste testa. Vänd ner ricekrispies och klicka ner i småbrödsformar eller i högar på bakplåtspapper
Ta av från värmen och rör ner ricekrispies. Enklaste julgodiset. 50 g ricekrispies. 50 g ricekrispies. Det här receptet har gått mig helt förbi ända tills jag hittade det på nätet i veckan
Ta kastrullen från värmen och häll ner pistachmandel, tranbär och rice krispes. Egentligen är det ett julgodis från Matmagasinets julspecial 2012 fast jag känner att det är en go´sak som passar året runt. 6 dl ricekrispies