På midsommarafton är det ju obligatoriskt med sommartårta och i år gjorde jag en glutenfri tårta med jordgubbar och rabarber på kokosbotten - suveränt god och lätt att göra
Jag saknar liksom ord för hur fantastiskt god där här tårtan blev. Jag ville göra en riktigt midsomrig tårta i rawfood-variant och som vanligt vill jag att det ska vara både enkelt, nyttigt och gott
Detta är en tårta som serveras lite halvtinad med färska jordgubbar. Man fryser den och sedan tar man fram den ca 30 minuter innan den skall serveras och garnerar med färska jordgubbar
Maränger och jordgubbar, snacka om klassisk och fantastisk smakkombination. Dom två passar verkligen som handen i trädgårdshandsken, eller vilken handbeklädnad som passar bäst för tillfället, gifter sej gör dom och tillsammans bildar dom en trygg och välbekant duo
Jordgubbste och jordgubbar, ett nyttigare allternativ som jag brukar köra på. Igår var det första dagen på jobbet, det gick väldigt bra, dock var jag otroligt trött efter