Kvällens goda tillbehör till vår vitlöksmarinerad fläskytterfilé blev denna ubergoda HalloumiSallad med jordgubbar med smak av mynta och valnötter, som hon har med i denna bok
Knäck några färska valnötter, lägg på dem och jordgubbssmörsåsen. Smält smöret, vänd ner jordgubbar. Syran i vinägern, sältan i smöret och sötman i honungen lockar fram en alldeles underbar arom hos jordgubbarna
50 g jordgubbar (färska, frusna blir så vattniga). 20 g valnötter. 50 g jordgubbar. 20 g valnötter. Nyss hemkommen efter en vecka nere i Skåne med Add Ice cream och det har varit en hektisk, rolig och mycket givande vecka
Mixa jordgubbar grovt så du har lite bitar kvar i. 6 -8 stycken beroende på form storlek 1,5-2 dl jordgubbar lite mixat med bitar i 2,5 dl kokosmjölk 2 msk chiafrön 0,5 dl valnötter går att hoppa över vid allergi 1 msk vaniljsocker/vaniljpulver. 1,5-2 dl jordgubbar. 0,5 dl valnötter
Skär jordgubbarna i skivor och strö över salladen. Den här fräscha salladen med vattenmelon, valnötter, färska bär och feta-ost är en riktig sommar-hit
Dela jordgubbarna på mitten. 0,25 l jordgubbar. ca 1 dl rostade valnötter, grovhackade. 0,25 l jordgubbar. Det behövs inte så mycket för att bli mätt en varm sommardag, räcker gott och väl med en matig sallad, några skivor lufttorkad skinka och en bit bröd
Skiva jordgubbarna och lägg upp på ett fat tillsammans med sallad och valnötter. 500 gr jordgubbar. 100 gr valnötter. 500 gr jordgubbar. 100 gr valnötter
Det är så roligt att kombinera hej vilt med diverse saker från skafferiet och tillsätta ens egna favoritsmaker, För en tid sedan provade jag att torka jordgubbar (blev supergott – kommer ett eget inlägg om det) och de fick åka ner i müslin tillsammans med torkade äpplen, kokos och annat smaskigt