Dela jordgubbarna på mitten. Vänd ner jordgubbarna och låt marinera minst 1 timme. 3 Vispa färskost och grädde fluffigt med vaniljsockret. 4 Fördela jordgubbarna i glas och klicka på gräddkrämen. 3 liter färska jordgubbar
Varför inte då laga en god söndagsdessert på årets första jordgubbar med en syrlig färskostkräm. Nu är sommaren verkligen här och våra första svenska jordgubbar har börjat dyka upp på sina håll
Blanda i färskost och endast den tjocka krämiga delen. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad med färska jordgubbar och flingsalt
Rensa resten av jordgubbarna och skiva dem. Ta kakan ur formen och garnera med jordgubbar. jordgubbar. Rensa och mixa 400 g jordgubbar. 600 g färskost. 700 g jordgubbar
Smält After Eighten över vattenbad, och rör därefter samman After Eighten med färskost. Tina jordgubbarna om du använder frysta – spara saften som blir vid upptiningen
Vispa färskost och crème fraiche till en slät smet, tillsätt den avsvalnade chokladen. Garnera med vispad grädde som du spritsar ut i små klickar, toppa med halva jordgubbar och maränger
Du kan även byta ut jordgubbarna mot andra bär som tex hallon eller blåbär. Blanda färskost, citronsaft, citronskal (bara det gula skalet), florsocker och vaniljsocker i en skål