Börjar ni middagen med att bjuda på rum punch och sedan avsluta med rom- och vaniljmarinerad ananas eller plommon tillsammans med en god glass, så får ni en god kväll med karibisk touch
En favorit hos oss på gastronom, Jamacian jerkchicken är helt laddad med härliga kryddor. att blanda i lime, apelsin eller för våra vuxna läsare – lite god rom
Lägg den röda endiven och romansallaten ovanpå och hacka tills allting är ganska finhackat. Jerk-sås. Häll jerk-såsen i en ganska liten ugnseldfast form och använd en tång för att lägga kycklingen ovanpå
Hon använde mörkt muscavadosocker jag tog brun farin, hon använde färsk ingefära och jag tog lite extra torkad och sedan använde hon rom och cidervinäger och jag gjorde min egen blandning av krossade tomater, lite olja och vanlig vinäger
Så ikväll blir det kyckling och så småningom helgrillad "jerkchicken" på grillen. Gick in och såg att de även hade en del karibiska kryddor och kokböcker så jag passade på att köpa lite jerk