Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Inspirationen kommer ifrån skotska ägg men jag bytte ut äggen mot ost och jalapeno. Börja med att finhacka jalapenon, riva osten fint och blanda allt med färskosten
1/2 fänkål. Strimla kycklingen och stek i olivolja. Använd en matberedare med knivblad till dressingen. Lägg i alla ingredienserna utom olja och parmesanost, mixa samt tillsätt olja och parmesanost i omgångar till en krämig dressing, smaka av med svartpeppar
Italian Sausage är fläskfärs som är kryddat med en blandning med fokus på fänkål och/eller anis, men då den exakta kryddblandningen är lite knepig att få tag på i Sverige så kommer här nedan ett recept på det med, inklusive recept på egen dryrub och bbq-sås, allt från grunden som dom äkta hipsters vi är
Avokadoröra med jalapeno. Råhyvlad Fänkål med Ajvar Relish. Hacka kariandern och jalapenosen. Ansa fänkålen och salladslökarna, hyvla fänkålen tunt och strimla lökarna