Lägg filéerna i ett lager, fyll på med rödlök och dill (snåla inte med lök och dill). Stek dem på medelvärme, i riktigt smör tills de blir fint gyllenbruna på bägge sidor (majsströbröd gör att filéerna blir något gulare i färgen)
Skiva tomaten, den inlagda gurkan och skala och finstrimla rödlöken. Lägg lök, vitlök, olja, bönor, majs, kummin, paprikapulver, chilipulver, salt, peppar, ströbröd och bakpulver i en matberedare och mixa ihop till en slät smet
Lägg lök, vitlök, olja, bönor, majs, kummin, paprikapulver, chilipulver, salt, peppar, ströbröd och bakpulver i en matberedare och mixa ihop till en slät smet
Tillsätt löken och stek till köttfärsen inte längre är rå. Servera pajen med tex Nachocips/strips, tacosås, cocktailtomater, majs, isbergsallad och rädisor och varför inte lite hemmagjord Guacamole eller med lite böndipp
Skala löken och skär den i klyftor. Blanda i potatisen, avokadon, majsen och jalapeñon. Grilla majskolvarna, pensla med lite av chipotleglazen och krydda med cajunkrydda och lite salt
Lägg potatis, majs, sallad och lök i en stor salladsskål. Skala och strimla löken. Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja