Och att koka in torsken såhär blir riktigt gott. Potatis eller risSallad (babyspenat, salladslök, paprika, gurka, tomat, fetaost, olivolja, vit balsamico)Finhackad persilja att strö över torsken och såsen Gör såhär
torskfiléer. Finhackad persilja att strö över torsken och såsen. Lägg i torsken försiktigt och lägg på. Torsken ska varken koka eller sjuda utan bara ligga i den varma lagen i
Stekt torskrygg med lökpuré, inkokt lök och stekt fläsk. stekt torskrygg med lökpuré och mitt lag gjorde tomatmarmelad och bröd som serverades till en bit ost
500g fisk, som färs om du inte kan mala själv (hade 200g torsk och 300g lax). 3-4 msk väl inkokt hummerfond. 500g fisk, som färs om du inte kan mala själv (hade 200g torsk och 300g lax). 3-4 msk väl inkokt hummerfond
Så idag kokade jag in torsken och gjorde en äggsås till. Potatis eller ris (till kolhydratsätarna)Sallad (babyspenat, salladslök, paprika, gurka, tomat, olivolja, vit balsamico) (till alla)Finhackad persilja att strö över torsken och såsen Gör såhär
Tänk att torsk idag är finfisk. INKOKT LAX MED POTATIS-OCH-ÄRTSALLAD OCH WASABIMAJONNÄS. Fisk är fantastisk mat om den är rätt tillagad och INTE överkokt som den gamla torsken i skolan på 70-talet