Bakad hasselback Päron med ingefärsglass och karamelliserad rosmarin. Ingefärsglass. Till ingefärsglass rekommenderar vi att använda en matberedare eller en high speed blender för bästa resultat, men en stark stavmixer fungerar också
En riktigt trevlig gubbröra på kavring till förrätt, draget lamm med klyftpotatis till huvudrätt och ingefärsglass till efterrätt satt som en smäck och till det några goda öl från fat, eller vad sägs om 30 cl Gulden Draak för 89 kronor till maten
Lägg upp på tallrikar ingefärsglass, sås och jordgubbar. Sätt ugnen på 200 grader. Glass. Blanda gulor, socker, grädde, mjölk och skivad färsk ingefära i en kastrull
Smält chokladen till chokladsåsen tillsammans med grädde och honung. Låt svalna. Vispa grädden. Blanda i den kondenserade mjölken, äggulorna och ingefäran
Kör glass och ingefära i en mixer. Servera direkt eller frys in till serveringen. Lägg socker och myntablad i en mortel och mosa ihop det så att det blir ett grönt socker