Helgrillad fläskfilé med foyotsås och potatisgratäng med parmesan. Servings. 8. Cook Time. 45 Min. Créme ninon med pilgrimsmusslor, tryffelgrädde och skumpa
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Tillsätt vatten så en pasta bildas. Värm olja och smör i en stor kastrull på spisen och tillsätt sedan lök och en nypa salt
Receptet har vi stulat från Amy, vår indiska inspiratör. a en otroligt god kallmarinerad fläskfilé som vi ska försöka oss på att återskapa), sallad, ost med god marmelad, bullar och goda såser
Servera med ris och indisk öl. Lägg fläskfilé, currypastan och currybladen i dubbla plastpåsar att marinera minst 8 timmar, gärna över natten. 600 g fläskfilé i tärningar
Ett kulinariskt möte mellan indiskt, nordafrikanskt och mexikanskt. Denna kväll bestämde vi oss här hemma för att grilla den där fläskfilén som under en veckas tid legat i kylen och sett tråkig ut
600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 200º. Putsa och krydda filén med salt och peppar. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek filén runtom till den får fin färg